Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine altın kolye görmek

Rüyada birine altın kolye görmek

Rüyada birine altın kolye görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, rahatının da yerine geleceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine altın kolye gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan sözler veren kişilere dikkat edin.

Rüyada altın renginde kolye görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazılı altın kolye görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada altın kolye bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna altın kolye takmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine yorulur.

Rüyada altın inci kolye görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik ve kolye görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret eder.

Rüyada altın yüzük ve kolye görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde altın kolye görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, huzurun bozulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments