Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek

Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek

Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, can sıkıcı haberler almaya, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz şeker ve küp şeker gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek zor günler geçireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küp şeker yediğini görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada birine küp şeker vermek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, planların boşa gideceğine, ilişkiye huzurun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küp şeker görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz küp şeker görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Rüyada küp şeker yemek büyük mutluluklar yaşayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden küp şeker almak verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada küp şeker dağıtmak yalnız hissetmeye, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments