Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden tereyağı almak

Rüyada birinden tereyağı almak

Rüyada birinden tereyağı almak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, yüksek moralli olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada birinden tereyağı almak gördüyseniz:

  • Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor.

Rüyada küflü tereyağı görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada eritilmiş tereyağı görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işaret eder.

Rüyada tereyağı görmek çok hayırlı işlere atılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erimiş tereyağı görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada tereyağı yaptığını görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, ne yapacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tereyağı bal görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işarettir.

Rüyada ekmek ve tereyağı görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet eder.

Rüyada tereyağı satın almak dertlerine çare bulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, işlerinin çok iyi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments