Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden siyah çorap almak

Rüyada birinden siyah çorap almak

Rüyada birinden siyah çorap almak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işinde verimsiz olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden siyah çorap almak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada yeni siyah çorap görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çorap yıkamak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince siyah çorap görmek kazancın günden güne düşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çorap çıkartmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada siyah ten çorap giymek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, kazancı arttıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ince çorap görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kirli çorap görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, rakiplerin alt edileceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments