Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden pembe gül almak

Rüyada birinden pembe gül almak

Rüyada birinden pembe gül almak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinden pembe gül almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz işlerin tamamlanmasında bir çok engelle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada kırmızı pembe gül görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açmamış pembe gül görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dalında pembe gül görmek haram mal yiyip içeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada pembe gül görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek sermaye kaybedeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir demet pembe gül görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı ve pembe gül görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda pembe gül görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, aileden ayrı kalınacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments