Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden muska almak

Rüyada birinden muska almak

Rüyada birinden muska almak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına alamet eder.

Rüyada birinden muska almak gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Rüyada beyaz muska görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada muska saklamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada muska kusmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganda muska görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine delalettir.

Rüyada birinin muska verdiğini görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kişinin başarılarının artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah muska görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada muska almak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına inanılır.

Rüyada muska taktığını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments