Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah muska görmek

Rüyada siyah muska görmek

Rüyada siyah muska görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada siyah muska gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada siyah muska görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada evinde muska görmek daha fazla başarı kazanılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada kara muska görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyü muskası bulmak bilgi sahibi olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada muska yapan hoca görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve muska görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada üçgen muska görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine inanılır.

Rüyada muska gömmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments