Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kaşık almak

Rüyada birinden kaşık almak

Rüyada birinden kaşık almak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, ekonomik olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kaşık almak gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Rüyada kaşık oyunu oynamak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hep dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir kaşık yemek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendisini ona adayacağına yorulur.

Rüyada çatal kaşık seti görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorba kaşığı görmek karamsar ve umutsuz olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çay kaşık görmek onu uyaracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatal kaşık takımı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Rüyada tahta kaşık görmek büyük üzüntüler olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada kaşık hediye etmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments