Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kan görmek

Rüyada birinden kan görmek

Rüyada birinden kan görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kan gördüyseniz:

  • Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Rüyada birinin yüzünü kanlar içinde görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla kan görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşında kan görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik üstünde kan görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözden kan aktığını görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada bir avuç kan görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölü üzerinde kan görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, her istediğini elde edeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments