Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bisküvi almak

Rüyada birinden bisküvi almak

Rüyada birinden bisküvi almak zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, kazancın artmasına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, borçlarının azalacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Rüyada birinden bisküvi almak gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Rüyada bisküvili pasta görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet eder.

Rüyada lokum bisküvi görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı bisküvi yemek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada bisküvili pasta yemek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada birine bisküvi vermek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada bebek bisküvisi görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kakaolu bisküvi yemek aksi takdirde çok üzüleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments