Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden bal kabağı almak

Rüyada birinden bal kabağı almak

Rüyada birinden bal kabağı almak çok hayırlı adımların atılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Rüyada birinden bal kabağı almak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada bal kabağı tatlısı görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birinden bal kabağı almak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bal kabağı çalmak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bal kabağı ağacı görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta bal kabağı görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Rüyada bal kabak tatlısı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal kabağı tatlısı yemek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada kabak yemeği pişirmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments