Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta bal kabağı görmek

Rüyada ağaçta bal kabağı görmek

Rüyada ağaçta bal kabağı görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada ağaçta bal kabağı gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Rüyada ağaçta bal kabağı görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal kabağı ağacı görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden bal kabağı almak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada bal kabağı çalmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada bal kabağı tatlısı görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, hem de para kaybettireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet etmektedir.

Rüyada bal kabak tatlısı görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet eder.

Rüyada bal kabağı tatlısı yemek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan kabak toplamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elif Karabacak

Rüyamda çok eski çocukluk arkadaşlarımla yürürken balkabağı ağacı goruyorum. Ama üstündeki bal kabakları yeşil iki tanesi de siyah beyaz çizgili. Sonra arkadaşım bir tanesine taş atıp düşürüyor ve içini kesiyor. Ama keserken kabak normal turuncu renginde. Yarıya kesince ben alıyorum elime kaldırıyorum ilk kismini içi un ufak toz gibi kopkoyu turuncu birşey. Şaşırıyorum bune diye. O arkadaslarimdan biri bir mineralle birşey diyor ama tam hatırlamıyorum yenmeyen birrseymis kısacası