Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin uyuduğunu görmek

Rüyada birilerinin uyuduğunu görmek

Rüyada birilerinin uyuduğunu görmek geçecek güzel bir ömre, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalettir.

Rüyada birilerinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Gelişme kaydedilebilecek ya da güçlendirilmesi gereken konular ön plana çıkıyor.

Rüyada birilerinin uyuduğunu görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada birileriyle öpüşmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve birilerinin girdiğini görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerinin ağladığını görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birilerinin saldırısına uğramak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada uyuyan birilerini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada birilerinin tartıştığını görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta birilerini görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments