Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin peşinden koşmak

Rüyada birilerinin peşinden koşmak

Rüyada birilerinin peşinden koşmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Rüyada birilerinin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada birilerinin peşinden koşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın peşinden koşmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin peşinden koşmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın peşinden koşmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkeğin peşinden koşmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada at peşinde koşmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir arabanın peşinden koşmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin peşinden koşmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments