Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok zombi görmek

Rüyada birçok zombi görmek

Rüyada birçok zombi görmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, fakirlerin güleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birçok zombi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yeterince donanımlı veya tecrübeli görmeyerek, tavsiye ya da önerilerini dikkate almayabilirsiniz.

Rüyada birçok zombi görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zombi görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada zombi olduğunu görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zombilerden kaçmak giderileceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada zombiler görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Rüyada zombiden kaçmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada zombi olmak kişinin güzel işler yapacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret eder.

Rüyada zombilerle savaşmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments