Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zombi görmek

Rüyada zombi görmek

Rüyada zombi görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada zombi gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada zombi öldürmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zombi görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine tabir olunur.

Rüyada zombilerden kaçmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada zombiden kaçmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada zombi tarafından kovalanmak prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine tabir olunur.

Rüyada zombiler görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, keyfe kavuşacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada zombi olduğunu görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zombilerle savaşmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments