Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi öldüğünü gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada yavru kedi öldüğünü görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kişinin afiyette kalacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu öldürmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada yavru kediyi öldürdüğünü görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Rüyada yavru kedi öldürdüğünü görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada yavru kedi öldürmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kediyi öldürmek cebinin para göreceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedinin öldüğünü görmek bilgi sahibi olacağına, gelirinin azalacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedi yavrusunun öldüğünü görmek dikkat çekeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments