Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın kızını görmek

Rüyada akrabanın kızını görmek

Rüyada akrabanın kızını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, sevgi dolu haberler alınacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, uzak bir yola gidileceğine, çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrabanın kızını gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada akrabanın kızını görmek ondan kazanç elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir akraba görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir akrabanın evlendiğini görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabasıyla öpüşmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret eder.

Rüyada akrabanı hasta görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada akrabanın düştüğünü görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akrabalarının elini öpmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada akrabalarla oturmak akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, işinde de hep başarılı olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments