Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok at görmek

Rüyada birçok at görmek

Rüyada birçok at görmek iyi halin geleceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok at gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Rüyada birçok at görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada birçok yılan görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birçok kuran görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada birçok kadın görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada birçok çiçek görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada birçok hamile kadın görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işarettir.

Rüyada evde birçok yılan görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments