Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yazıyı okuyamamak

Rüyada bir yazıyı okuyamamak

Rüyada bir yazıyı okuyamamak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, insanları kandıracağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bir yazıyı okuyamamak gördüyseniz:

  • Heyecanınızın sizi dengesiz davranışlar içine sokmasına izin vermeyin.

Rüyada bir yazıyı okuyamamak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okunamayan yazı görmek iyi ruh halinin bozulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yazı okuyamamak kısmetin kapanacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yazıları okuyamamak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet eder.

Rüyada yazıyı okuyamamak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Rüyada masada yazı yazmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, gelirinin azalacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına işaret eder.

Rüyada eski türkçe yazı görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Rüyada cama yazı yazmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments