Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yarışmaya katılmak

Rüyada bir yarışmaya katılmak

Rüyada bir yarışmaya katılmak moralinin her zaman yerinde olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin kötüye gideceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yarışmaya katılmak gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Rüyada yarışma programına katılmak moralinin bozulacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada yarışmaya katılmak her şeyin ters gideceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yarışmaya katılmak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ortaklıkların bozulacağına, neşesini kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada şarkı yarışmasına katılmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Rüyada bir yarışmaya katıldığını görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Rüyada yarışa katılmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulur.

Rüyada yarışmaya katıldığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet eder.

Rüyada ses yarışmasına katılmak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, mutluluk ve saadete alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments