Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın bıçaklandığını görmek

Rüyada akrabanın bıçaklandığını görmek

Rüyada akrabanın bıçaklandığını görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada akrabanın bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada akrabanın bıçaklandığını görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada akrabası tarafından bıçaklanmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada akraba tarafından bıçaklanmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla yatmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada yakın akraba görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevmediği akraba görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine delalet eder.

Rüyada akrabalarının öldüğünü duymak rahatının da yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir akrabayı görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments