Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını kaybettiğini görmek

Rüyada bir yakınını kaybettiğini görmek

Rüyada bir yakınını kaybettiğini görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınını kaybettiğini gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Rüyada yakınını kaybolmuş görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını kaybettiğini görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kaybolan birine yardım etmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kaybolan çocuğu aramak daha fazla kazanç elde edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada kaybettiğin altını bulmak sevdikleri ile bir arada olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada kaybettiğin birini görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan eşyayı bulmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kaybolan altınını bulmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments