Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybettiğin birini görmek

Rüyada kaybettiğin birini görmek

Rüyada kaybettiğin birini görmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına inanılır.

Rüyada kaybettiğin birini gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Rüyada kaybolan bebeği bulmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan eşini aramak gelirini de büyük oranda arttıracağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada kaybolan çocuğu bulmak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kaybolup yolunu bulmak adının fesada karışacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Rüyada duvardan kaymak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işe başlanacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybettiğin bir şeyi aramak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada süt kaymağı görmek kurulu düzeni olacağına, hedeflerini tutturamayacağına, zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şemsiye kaybettiğini görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments