Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını ağlarken görmek

Rüyada bir yakınını ağlarken görmek

Rüyada bir yakınını ağlarken görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sıkıntı çekeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kazanılan paranın artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınını ağlarken gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yeni teklifler veya işinizde yenilenme söz konusu olabilir.

Rüyada ağlayan yakınını görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, itibarın sarsılacağına, hayaller kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yakını ağlarken görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, çözümlere kavuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Rüyada ağlayan bir yakınını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını ağlarken görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, ortalığın karışacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Rüyada ölen yakınını ağlarken görmek elinin de bollaşacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir yakınını ağlarken görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine işarettir.

Rüyada yakınını ağlarken görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada bir yakınını ağlarken görmek onlardan medet umacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments