Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını ağlarken görmek

Rüyada yakınını ağlarken görmek

Rüyada yakınını ağlarken görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, bir organizasyona katılacağına, istediği gibi yaşayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınını ağlarken gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada ölen yakınını ağlarken görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir yakınını ağlarken görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yakını ağlarken görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işarettir.

Rüyada ağlayan bir yakınını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yakınını ağlarken görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını ağlarken görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşını ağlarken görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan yakınını görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments