Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüyle evlenmek

Rüyada bir ünlüyle evlenmek

Rüyada bir ünlüyle evlenmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ne yöne gideceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Rüyada bir ünlüyle evlenmek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada ünlü biriyle evlendiğini görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle evlenmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ünlü erkekle evlenmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin evlendiğini görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlüyle evlenmek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle evlenmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, işyerini kapatacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle evlenmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir adamla evlenmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments