Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birisiyle evlenmek

Rüyada ünlü birisiyle evlenmek

Rüyada ünlü birisiyle evlenmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Eviniz, sevdiğiniz kişiler ya da lüks tüketim malzemeleri için bütçenizin üstünde harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada ünlüyle evlenmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir erkekle evlendiğini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle evlenmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, kazancının eksileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada ünlü bir adamla evlenmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada ünlü birisiyle evlendiğini görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ünlü bir erkekle evlenmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük atılımların yapılacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin evlendiğini görmek örnek insan olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle evlendiğini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments