Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye dua etmek

Rüyada türbeye dua etmek

Rüyada türbeye dua etmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, önemli kararlar alınacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye dua etmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi, ödemeleri veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aksilikler yaşanabilir.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada türbe dua okumak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret eder.

Rüyada türbede dua etmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hastalıklarının düzeleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada türbe görüp dua etmek her geçen gün başarılarının artacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, fakirliğinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbede dua okumak iyi gelir getiren işler yapılacağına, dinine bağlı kalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye dua etmek ortamın bir hayli gerileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına tabir olunur.

Rüyada bir türbede dua etmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments