Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir toplantıya katılmak

Rüyada bir toplantıya katılmak

Rüyada bir toplantıya katılmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, işinin de hep yürüyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, zorlukların baş göstereceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir toplantıya katılmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Rüyada toplantıya katılmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerin düzeleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada iş toplantısına katılmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir toplantıya katılmak inancının zayıflayacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada yemekli toplantı görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Rüyada toplantı odası görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle toplantı yapmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder.

Rüyada toplantı masası görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hayallerinin gerçek olacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalettir.

Rüyada toplantıyı kaçırmak parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments