Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplantıyı kaçırmak

Rüyada toplantıyı kaçırmak

Rüyada toplantıyı kaçırmak mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada toplantıyı kaçırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın önüne geçmenizde engeller olabilir.

Rüyada toplantıyı kaçırmak kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada iş toplantısı görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dini toplantıda bulunmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Rüyada toplantıya girmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada aile toplantısı görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elini haramdan uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronla toplantı yapmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yemekli toplantı görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada bir toplantıya katılmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments