Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepede oturmak

Rüyada bir tepede oturmak

Rüyada bir tepede oturmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tepede oturmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek tepede oturmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tepede oturmak kime danışacağını bilemez olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde oturmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada ağacın tepesinde oturmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepede oturmak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet eder.

Rüyada tepede oturduğunu görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tepeden denizi görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada dik tepeden inmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, helal rızka kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments