Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü oje görmek

Rüyada bir sürü oje görmek

Rüyada bir sürü oje görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet eder.

Rüyada bir sürü oje gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Rüyada bir sürü oje görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ticaretin büyüyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli oje sürmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet eder.

Rüyada arkadaşının oje sürdüğünü görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda güçleneceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı oje silmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz oje sürmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada parmaklarını ojeli görmek kısmetin açılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ojelerinin çıktığını görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments