Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü erkek bebek görmek

Rüyada bir sürü erkek bebek görmek

Rüyada bir sürü erkek bebek görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Rüyada bir sürü erkek bebek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Rüyada bir sürü erkek bebek görmek aylık gelirinin artacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü oyuncak bebek görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeni doğmuş bebek görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada sürünen bebek görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü ölü bebek görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına inanılır.

Rüyada bir sürü erkek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, borçların sonlandırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü erkek çocuğu görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments