Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürünen bebek görmek

Rüyada sürünen bebek görmek

Rüyada sürünen bebek görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sürünen bebek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin planlarınızı yerine getirmeniz, özel birisini memnun etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir sürü erkek bebek görmek mal mülk sahibi olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeni doğmuş bebek görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine tabir olunur.

Rüyada sürünen bebek görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, önemli bir lider haline geleceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü bebek görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü oyuncak bebek görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü çamaşır görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hak yemeyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına yorulur.

Rüyada sürü güvercin görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Rüyada bir sürü toka görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, durumun değişmesine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments