Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü arı görmek

Rüyada bir sürü arı görmek

Rüyada bir sürü arı görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü arı gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, engelleyen veya yavaşlatan durumları çözebilmek için elinizden geleni yapmanız gerekiyor.

Rüyada bir sürü arı görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada arı sürüsü görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek bazı ortaklıklar kuracağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada arı sürüsünden kaçmak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yolunun hep açık olacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde arı görmek ferahlık veren sözler duymaya, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arıya sokulmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Rüyada arı iğnesini çıkarmak yüzünün her daim güleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Rüyada arıların oğul verdiğini görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments