Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü adam görmek

Rüyada bir sürü adam görmek

Rüyada bir sürü adam görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü adam gördüyseniz:

  • Gereksiz talepler karşısında ödünler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada bir sürü adam görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü adam öldürmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü insan görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada siyah koyun sürüsü görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir sürü kaka görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürüsüyle köpek görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yüzük takmak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments