Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi ütülemek

Rüyada bir şeyi ütülemek

Rüyada bir şeyi ütülemek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, işlerinin aksayacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi ütülemek gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Rüyada bir şeyi ütülemek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada pantolon ütülediğini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada halı ütülemek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulur.

Rüyada kitap ütülemek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çorap ütülemek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, yolculuğa çıkmaya, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tül ütülemek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, moralinin düzeleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada tül perde ütülemek bir işe soyunacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtü ütülemek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments