Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey dikmek

Rüyada bir şey dikmek

Rüyada bir şey dikmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, mutluluk ve saadete, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir şey dikmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası sonunuz olabilir.

Rüyada bir şey dikmek huzurun bozulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya bir şey dikmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalettir.

Rüyada bir şeyi dikmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa bir şey dikmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtılan bir şeyi dikmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada fıstık ağacı dikmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada mandalina ağacı dikmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalettir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments