Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölüye sarılmak

Rüyada bir ölüye sarılmak

Rüyada bir ölüye sarılmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zorluklarının kalmayacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir ölüye sarılmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Rüyada ölü bir insana sarılmak iş sahibi olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada ölü dedesine sarılmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ölü dedeye sarılmak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye sarılmak öpmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü biriyle konuşmak sarılmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, aradığı aşkı bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölü kadına sarılmak bundan hayır göreceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ölü birine sarılıp ağlamak büyük başarıya ulaşılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle sarılmak ağlamak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments