Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda dolusu kedi görmek

Rüyada oda dolusu kedi görmek

Rüyada oda dolusu kedi görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Rüyada oda dolusu kedi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Rüyada bir oda dolusu kedi görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, bol kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada oda dolusu kedi görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu buğday görmek hep yerinde sayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oda dolusu yemek görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Rüyada oda dolusu para görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada oda dolusu kum görmek bundan da son derece mutlu olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulur.

Rüyada oda dolusu altın görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir oda dolusu böcek görmek ters giden işlerin düzeleceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments