Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir oda dolusu güvercin görmek

Rüyada bir oda dolusu güvercin görmek

Rüyada bir oda dolusu güvercin görmek o kapıyı kapatacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir oda dolusu güvercin gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Rüyada oda dolusu güvercin görmek kendisine olan güveninin artacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada bir oda dolusu güvercin görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada oda dolusu ayakkabı görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu para görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük adımlar atılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu altın görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir oda dolusu çiçek görmek ticaret ehli olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu yılan görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada oda dolusu kum görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments