Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir oda dolusu altın görmek

Rüyada bir oda dolusu altın görmek

Rüyada bir oda dolusu altın görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir oda dolusu altın gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Rüyada oda dolusu altın görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu altın görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oda dolusu balık görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, dualarının gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oda dolusu kedi görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada oda dolusu yemek görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada oda dolusu ayakkabı görmek sıkıntı yaşanacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu fare görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir oda dolusu kıyafet görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments