Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mahkum görmek

Rüyada bir mahkum görmek

Rüyada bir mahkum görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir mahkum gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada kendini mahkum görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir mahkum görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına delalettir.

Rüyada idama mahkum olmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mahkum edilmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada mahkum olmak hüsrana uğratacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın mahkum görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mahkum olduğunu görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments