Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kutu çikolata görmek

Rüyada bir kutu çikolata görmek

Rüyada bir kutu çikolata görmek rahat geçinerek yaşayacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada bir kutu çikolata gördüyseniz:

  • Kararlar almadan zaman istemeniz gerekiyor.

Rüyada kutu çikolata görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada kutuda çikolata görmek büyük bir karar verileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kutu içinde çikolata görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kudretinin yerine geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir kutu çikolata görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çalıştığına değeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada çikolata kutusu görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kutu içinde yüzük görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kutu meyve suyu görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Rüyada kutu toplamak düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments