Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeklerle konuşmak

Rüyada köpeklerle konuşmak

Rüyada köpeklerle konuşmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, huzur içinde yaşayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerle konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Rüyada yavru köpekle konuşmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir köpekle konuşmak çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada köpeklerle konuşmak âlim kimselerden feyz alacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek balığıyla konuşmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt köpeğiyle konuşmak eşlerinin kapanacağına, evliliğinde mutlu olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpekle konuşmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah köpekle konuşmak sevdikleri ile bir arada olacağına, kazancının günden güne çok artacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada azraille konuşmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments