Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba tarafından öpülmek

Rüyada akraba tarafından öpülmek

Rüyada akraba tarafından öpülmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, gözyaşı dökeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akraba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.

Rüyada anne tarafından akraba görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada anne tarafından akrabaları görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada akraba tarafından vurulmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada baba tarafından akraba görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akraba tarafından bıçaklanmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, huzur içinde yatacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akraba tarafından öpülmek kazanç kapılarının açılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabası tarafından bıçaklanmak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada akrabasıyla zina etmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments