Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı sakal görmek

Rüyada bir kızı sakal görmek

Rüyada bir kızı sakal görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yanlış bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada bir kızı sakal gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Rüyada sevdiği kızı sakallı görmek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, zorlukların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kızını sakallı görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet eder.

Rüyada kızı sakallı görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı sakallı görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada bir kızı sakal görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını sakal görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızı sakallı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada top sakal olduğunu görmek adaletin geleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments