Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, başarılarının tadına varacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada bir kişiyi sırtında taşımak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında yaşlı kadın taşımak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında birini taşımak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sırtında taşımak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada anneyi sırtında taşımak karasızlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında kocasını taşımak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında köpek taşımak hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadını sırtında taşımak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments