Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akraba kavgası görmek

Rüyada akraba kavgası görmek

Rüyada akraba kavgası görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akraba kavgası gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Rüyada akraba kavgası görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada bir akrabayla kavga etmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabaların kavga ettiğini görmek kazançta zarar edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada akrabayla kavga etmek rahat bir hayat süreceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulur.

Rüyada akrabasıyla kavga ettiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabalarının kavga ettiğini görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabayla kavga yapmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada akrabayla kavga ettiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments